Diensten

BOUWEN

Stoffelen en van Weert is een aannemer en bouwbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het realiseren van aanbouwen. We weten als geen ander dat bouwenprojecten uiterst stressvol en vervelend kunnen zijn. Dit gebeurd bv.wanneer bouwprojecten niet of onvoldoende geregeld zijn waardoor ze langer duren dan gepland.

Bij Stoffelen en van Weert zijn we al 15 jaar actief op het gebied van aanbouwen en verbouwingen waardoor de gemiddelde doorlooptijd van een aanbouw gemiddeld maar 3 tot 4 weken in beslag neemt. Door een duidelijke planning bent u precies op de hoogte van er wat gaat gebeuren. Duidelijk en helder..

Bij een verbouwing komt vaak een hoop kijken en lopen de kosten vaak hoger op dan verwacht. Een goede voorbereiding is daarom het halve werk. Het goed doornemen van u wensen, een duidelijke offerte en een goede planning leggen de basis voor een goede samenwerking.

Wij beseffen als geen ander dat de ene klant niet de andere is en daarom ondersteunen we ieder individu met advies op maat. Zo maakt u de beste keuzes en voorkom je ontevredenheid achteraf.

Bij nieuwbouw projecten is een goede architect van groot belang. De tekening en een duidelijke beschrijving van de materialen maken liggen aan de basis voor het slagen van een project. Ook hier geld weer hetzelfde principe “een goede voorbereiding is het halve werk”.

Bij een nieuwbouw project zijn de keuzes voor materialen en de manier van toepassen doorslaggevend op de prijs. Soms kan er door wat kleine veranderingen aan de constructie en het gebruik van alternatieve materialen veel geld worden bespaard. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes en wanneer  gewenst hebben wij ook een netwerk van ervaren architecten voor u.

KLUSSEN

Een dakkapel geeft u een zee aan ruimte en kan het verschil maken tussen een opberg hok en riante slaapkamer.

Stoffelen/vanWeert plaatst een dakkapel inhet werk op locatie.

Ook voor al uw huis tuin en keuken timmerwerk kunt u bij ons terecht. Ook voor interieurbouw bent u aan het juiste adres.

Vooral bij de mens zijn veel onderzoeken gedaan naar de heilzame werking van daglicht op de gezondheid en het welbevinden in het algemeen.
De laatste 100 jaar is de mens veel meer binnen in gebouwen gaan leven.
Daar is het donkerder dan buiten, terwijl de systemen van de mens juist geprogrammeerd zijn op het licht van buiten.

Wanneer er minder licht is, schakelt de natuur over op een trager ritme. Bij mensen met wintermoeheid wordt de activiteit in die mate vertraagd, dat een normaal leven verstoord raakt.

Een lichtstraat is hiervoor de ideale uitkomst