Bouwbedrijf Geldrop

1 aannemer voor al uw werkzaamheden

Wilt u graag de hulp inroepen van een bouwbedrijf in Geldrop voor uw renovatie of verbouwing? Dan staan de vakmannen van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf graag voor u klaar. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij een ruim pakket aan diensten voor u uitvoeren. Van een simpele verbouwing tot de wat grotere bouwprojecten en het plaatsen van houten veranda’s, wij zijn uw adres in Geldrop. Op deze manier hoeft u nog maar één aannemersbedrijf in te schakelen voor al uw klussen. U weet precies wat u kunt verwachten van ons en dat werkt wel zo prettig natuurlijk.

U woning renoveren of complete nieuwbouw?

Als bouwbedrijf in Geldrop kunt u onze hulp inroepen voor verschillende werkzaamheden. Met meer dan 17 jaar ervaring weten wij elke klus in Geldrop naar wens uit te voeren. Zo helpt ons aannemersbedrijf u graag bij:

  • Het vervaardigen van bijvoorbeeld een aanbouw woning, een dakkapel of renovatie woning
  • Bij een nieuwbouw project kunnen wij u van begin tot einde begeleiden
  • Ook voor diverse soorten van timmerwerk en betonwerken kunt u bij ons terecht

Dit is maar een greep uit ons dienstenpakket. Meer informatie hierover? Neem dan gerust contact op.

Bouwbedrijf Geldrop

Bouwbedrijf in Geldrop met ruim 17 jaar ervaring

In 2001 zijn wij als bouwbedrijf gestart. Inmiddels hebben wij dus al ruim 15 jaar ervaring als aannemersbedrijf. Onze oprichters hebben zelfs al meer dan 17 jaar ervaring in de bouwsector. Door de expertise waarover wij beschikken, kunnen wij verschillende bouwprojecten in Geldrop voor u uitvoeren. Hoe groot of klein uw project ook is, onze vakmannen staan voor u klaar.

5 redenen om voor ons te gaan

  1. Wij hebben als bouwbedrijf meer dan 17 jaar ervaring en kennis in huis
  2. Dankzij onze heldere aanpak weet u precies wat u van onze aannemer mag verwachten
  3. In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij graag hoe wij kunnen helpen
  4. Wij voorzien u in Geldrop ook graag van vakkundig advies
  5. U profiteert bij ons van scherpe tarieven

Bouwbedrijf Geldrop

Graag meer weten? Neem contact op met onze aannemers

Wanneer u graag meer wilt weten over ons bouwbedrijf, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u met plezier hoe wij uw bouwprojecten of timmerwerken in Geldrop tot een succes kunnen maken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-55874786. Wanneer u liever mailt, dan kan dit naar info@stoffelenvanweert.nl. Of vul het formulier op de website in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Waarvoor schakelt u ons bouwbedrijf in Geldrop in?