Nieuwbouw

Alles geregeld onder hetzelfde dak

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf dat u kan helpen met nieuwbouw? Dan bent u bij Stoffelen van Weert Bouwbedrijf op de juiste plek. Wij hebben inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in de bouwsector. Hierdoor weten wij precies wat er komt kijken bij een project op het vlak van nieuwbouw. Daarnaast kunnen wij u diverse werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft zo nog maar één bedrijf in te schakelen om alles te verzorgen, wat wel zo prettig is natuurlijk.

Begeleiding van A tot Z

Bij nieuwbouw projecten is het belangrijk dat u een goede architect inschakelt. Om een bouwproject te laten slagen, is een goede bouwtekening en een duidelijke beschrijving van de materialen nodig. Daarnaast is het belangrijk om uw budget in acht te houden. Soms kan er met een paar kleine veranderingen een hoop geld bespaard worden. Wij staan u graag bij om deze keuzes te maken. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk van architecten die graag voor u klaarstaan bij uw nieuwbouw project.

Uw wensen centraal

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw nieuwbouw woning. Dan pas zijn wij dat ook. Daarom doen wij als bouwbedrijf net dat beetje extra voor u. Voordat wij aan het werk gaan bij u, nemen wij uw wensen met u door. Ook het kostenplaatje, de planning en uw budget worden met u besproken. Aan de hand hiervan gaan wij bij u aan de slag. Mochten wij onverwachts tegen een probleem aanlopen, dan wordt samen met u naar een oplossing gezocht. Schakelt u ons in voor nieuwbouw, dan weet u altijd waar u aan toe bent.

Nieuwbouw

5 redenen om voor ons te gaan

  1. U profiteert bij ons van ruim 17 jaar ervaring
  2. Wij kunnen uw nieuwbouw van begin tot einde begeleiden
  3. Dankzij onze ervaring kunnen wij u ook van vakkundig advies voorzien
  4. U vindt bij ons aantrekkelijke tarieven en een transparante werkwijze
  5. Vrijblijvend een intakegesprek inplannen, ook dat is mogelijk bij ons

Schakelt u ons ook in voor nieuwbouw?

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij u van dienst kunnen zijn? Of heeft u nog een vraag voor ons? In beide gevallen staan onze medewerkers graag voor u klaar. Bel ons vandaag nog: 06-55874786. Wij staan u graag te woord. Stuurt u ons liever een e-mail? Dan kunt u dit doen via info@stoffelenvanweert.nl. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Kiest u ook voor Stoffelen van Weert voor uw nieuwbouw project?