Diensten.

Verbouwing

Uw adres voor elk bouwproject

Wilt u graag hulp bij uw verbouwing? De vakmannen van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf helpen u in dat geval graag. Doordat wij over meer dan 20 jaar ervaring beschikken, kunnen wij uw klus vlug en vakkundig voor u klaren. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing op rolletjes verloopt. Hierbij hanteren wij maatwerk en verliezen wij uw wensen niet uit het oog. Kiest u ook voor Stoffelen van Weert Bouwbedrijf?

Begeleid van begin tot eind

Om een verbouwing tot een succes te maken, is een goede voorbereiding belangrijk. Een duidelijke bouwtekening en beschrijving van materialen vormen hiervoor de basis. Wij staan graag voor u klaar om u hierbij te helpen. Een kleine verandering kan u een hoop kosten besparen. Wij voorzien u dan ook graag van passend advies. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van architecten die u graag helpen bij uw verbouwing.

Offerte.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Uw wensen, onze uitdaging

Dat u tevreden bent met met uw verbouwing, dat is ons doel. Vooraf bespreken wij graag uw wensen met u. Ook maken wij een offerte op en nemen wij de beoogde planning met u door. Voordat wij met uw verbouwing aan de slag gaan, weet u dus precies wat u mag verwachten van ons. Komen wij tijdens het verbouwen een probleem tegen? Dan zoeken wij samen met u naar een oplossing.

5 voordelen waarvan u profiteert

U kunt natuurlijk ook de keuze maken voor een ander bouwbedrijf. Maar dan doet u uzelf en uw portemonnee tekort. U profiteert bij ons namelijk altijd van het volgende:

  • Wij voorzien u graag van advies op maat
  • Profiteer van 20 jaar ervaring en kennis
  • Uw complete verbouwing nemen wij u uit handen
  • Wij bieden een duidelijke aanpak en aantrekkelijke prijzen
  • Een intakegesprek is bij ons geheel vrijblijvend

Hulp nodig bij uw verbouwing?

Zou u graag meer weten over onze mogelijkheden? Of zou u van onze diensten gebruik willen maken? Neem in dat geval contact met ons op. Belt u hiervoor direct naar 06-55874786. Wij staan u graag te woord. Liever mailen? Dat kan naar info@stoffelenvanweert.nl. U kunt ook het formulier op de website invullen en naar ons zenden. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw bericht. Laat uw verbouwing uitvoeren door de vakmannen van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf.

    Informatie aanvragen