Diensten.

Aanbouw woning Valkenswaard

Zoekt u een bedrijf die gespecialiseerd is in het realiseren van een aanbouw aan uw woning in Valkenswaard? Bouwbedrijf Stoffelen & van Weert heeft hierin veel ervaring opgedaan. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de particuliere bouw. Het hoogst haalbare compliment is voor ons een klant die tevreden is met een aanbouw aan zijn woning in Valkenswaard.

Waarom wij voor een aanbouw woning in Valkenswaard?

Als bouwbedrijf hebben wij veel ervaring in het realiseren van een aanbouw bij een woning in bijvoorbeeld Valkenswaard. Heeft u te weinig woonruimte? Wij bespreken graag uw mogelijkheden.  Profiteer van de volgende voordelen:

  • Ruim 20 jaar aan bouwervaring en kennis
  • Klantgerichte, heldere werkwijze
  • Scherpe prijzen
  • Harde werkers die kwaliteit leveren
  • Altijd vrijblijvend advies

Offerte.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Dé aanbouw specialist bij woningen in Valkenswaard

Tevreden klanten over een aanbouw aan hun woning in Valkenswaard zijn ons ultieme doel. Wilt u ook meer woonruimte? Vergroot bijvoorbeeld uw woonkamer door het plaatsen van een serre. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Bel ons: 06-55874786 of stuur een mail naar: info@stoffelenvanweert.nl. Bouwbedrijf Stoffelen & van Weert helpt u graag verder als u een aanbouw aan uw woning in Valkenswaard wilt.

    Informatie aanvragen