Diensten.

Aanbouw woning

Profiteer van vakmanschap en ervaring

Wilt u graag een aanbouw aan uw woning? En bent u daarvoor op zoek naar een aannemersbedrijf met kennis van zaken? Dan bent u bij Stoffelen van Weert Bouwbedrijf aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar kunnen wij elk klus vakkundig voor u verzorgen. De aanbouw wordt binnen een korte tijd geplaatst, zonder dat al teveel overlast heeft van deze verbouwing aan uw woning. Veel tevreden klanten gingen u al voor. Staan wij binnenkort ook bij u op de stoep? Wij zijn werkzaam in de omgeving van HelmondGeldropEindhovenBestNuenenSint-OedenrodeSon en BreugelValkenswaardVeghel en Veldhoven.

Wij houden rekening met uw eisen

Wij vinden het belangrijk dat de aanbouw aan uw woning helemaal aan uw wensen voldoet. Dan pas zijn wij namelijk ook tevreden met het eindresultaat. Voordat wij met de aanbouw aan het werk gaan, worden uw wensen en de mogelijkheden doorgenomen.

Ook het budget bespreken wij met u. Op basis daarvan maken wij een duidelijke offerte en planning. Zo weet u precies wat u mag verwachten wanneer u uw woning wilt verbouwen.

Offerte.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hulp van bouwtekening tot oplevering

Om het bouwproject aan uw woning tot een succes te maken, is het zaak om een goede basis te hebben. Denkt u hierbij aan een duidelijke bouwtekening en welke materialen er gebruikt moeten worden. Door uw materiaalkeuze een klein beetje te veranderen, kunt u al snel veel kosten besparen. Onze medewerkers helpen u hierbij graag. In gemiddeld 3 weken kunt u al genieten van uw aanbouw. Dat wilt u toch ook?

De 5 voordelen die wij u bieden

  • De doorlooptijd voor het bouwen van uw aanbouw is gemiddeld 3-4 weken
  • De verbouwing aan uw aanbouw wordt geheel door onze vakmannen verzorgd
  • U kunt bij ons van meer dan 20 jaar kennis en ervaring profiteren
  • Wij hanteren scherpe tarieven en een heldere werkwijze
  • Ook zijn wij uw adres voor vakkundig advies

Graag een aanbouw aan uw woning? Neem contact op

Wilt u graag een aanbouw laten plaatsen aan uw woning door Stoffelen van Weert Bouwbedrijf? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Wij staan graag voor u klaar om u meer te vertellen over ons en hoe wij u kunnen helpen. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar 06-55874786. Graag een e-mail sturen? Dat kan naar info@stoffelenvanweert.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Schakelt u ons ook in voor uw aanbouw aan uw woning?

    Informatie aanvragen