Van oud naar nieuw.

Renoveren

Schakel een expert in

Wilt u graag uw woning laten renoveren? Dan wilt u natuurlijk iemand inschakelen met kennis van zaken. Uw huis moet in zijn oorspronkelijke staat teruggebracht worden, zonder dat er zaken beschadigd raken. De vakmannen van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf staan in dat geval graag voor u klaar. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij het renoveren van uw woning. Zo hebben we al veel woningen gerenoveerd in Best, Eindhoven, Helmond, Nuenen, Sint Oedenrode, Son en Breugel, Veghel en Veldhoven. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Van A tot Z begeleid

Het gezegde ‘een goed begin is het halve werk’ gaat zeker ook op voor het renoveren van een woning. De basis daarvan is een goede bouwtekening en een duidelijke beschrijving van de materiaalkeuze. Op dit laatste kunt u een hoop kosten besparen. Onze medewerkers helpen u hierbij graag. Wij kunnen u van begin tot aan de oplevering begeleiden bij het renoveren van uw huis. Zo zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes verloopt en u nergens omkijken naar heeft.

Aanbouw woning

Offerte.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Renovatie woning Stoffelen/ van Weert

Kies voor vakmanschap en ervaring

Het renoveren van een pand vergt expertise. Dit is kennis die wij in huis hebben. Al ruim 17 jaar voeren wij renovatiewerkzaamheden uit. Hierdoor weten wij precies wat er bij deze klus komt kijken. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak met u. Vooraf worden dan ook de planning, het budget en uw wensen met u doorgenomen. Mocht er tijdens het renoveren iets wijzigen, dan doen wij dit altijd in overleg met u.

Nog 5 voordelen

  • Het renoveren gebeurt door vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
  • Uw wensen staan bij ons centraal
  • U profiteert bij ons van een klantgerichte en heldere werkwijze
  • Wij hanteren scherpe tarieven
  • U kunt ook bij ons terecht voor passend advies
Aanbouw woning Stoffelen / van Weert

Uw woning renoveren? Kies voor ons

Zou u graag wat meer willen weten over hoe wij u kunnen helpen? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 06-55874786. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wanneer u graag wilt mailen, dan kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@stoffelenvanweert.nl. Wanneer u uw pand wilt laten renoveren, dan kiest u voor de experts van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf.

Aannemersbedrijf Stoffelen/ van Weert

    Informatie aanvragen