Diensten.

Uitbouw

1 adres voor al uw bouwprojecten

Wilt u graag een uitbouw van uw woning? Dan staan de vakmannen van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf met veel plezier voor u klaar. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij de klus snel en vakkundig voor u klaren. Naast uitbouw kunnen wij ook andere bouwprojecten voor u verzorgen. Zo staan wij eveneens graag klaar wanneer u een dakkapel of lichtstraat wilt. Waarvoor schakelt u ons in?

Wij houden rekening met uw wensen

Wij vinden het belangrijk dat uw uitbouw helemaal naar wens is. Dan pas zijn wij ook tevreden. Daarom nemen wij vooraf altijd uw wensen met u door tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Ook de kosten en de planning bespreken wij van tevoren met u. U weet bij ons dus altijd wat u kunt verwachten. Uw uitbouw wordt dan ook helemaal naar wens opgeleverd.

Offerte.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hulp van begin tot einde

Om een bouwproject te laten slagen, is het belangrijk om een goede tekening te hebben en een heldere beschrijving te hebben van de te gebruiken materialen. Een kleine wijziging in materiaalkeuze kan u een hoop kosten besparen.

Wij helpen u daarom graag van begin tot het einde bij het bouwen van uw uitbouw. Stoffelen van Weert Bouwbedrijf zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt.
Binnen 3 tot 4 weken kunt u genieten van uw nieuwe uitbouw.

Daarom kiest u voor ons

U kunt natuurlijk ook voor een ander bouwbedrijf kiezen. Waarom u dan toch ons inschakelt? Het antwoord hierop is simpel. Wij bieden u namelijk het volgende:

  • De doorlooptijd van een uitbouw is bij ons gemiddeld 3 tot 4 weken
  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in huis
  • Wij nemen u het hele bouwproject uit handen
  • U vindt bij ons een heldere werkwijze en scherpe tarieven
  • Ook voor vakkundig advies kunt u bij ons terecht

Ook een uitbouw van ons?

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn? Of heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen. Stuur direct een e-mail naar info@stoffelenvanweert.nl. Of vul het contactformulier in op onze website. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt u bellen naar 06-55874786 .
Plaatst Stoffelen van Weert Bouwbedrijf binnenkort ook bij u een uitbouw?

    Informatie aanvragen