Renovatie woning

Kies voor een vakman met 17 jaar ervaring

Wilt u graag hulp bij de renovatie van uw woning? Uiteraard wilt u dan iemand kiezen met verstand van zaken. Uw woning moet in zijn oorspronkelijke staat worden teruggebracht zonder dat er beschadigingen optreden. Met meer dan 17 jaar ervaring weten wij van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf exact wat er komt kijken bij de renovatie van woningen. Wij staan dan ook graag voor u klaar.

Van tekening tot oplevering

Het gezegde ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ is zeker ook van toepassing bij de renovatie van uw woning. Om uw renovatieproject tot een goed einde te brengen, is een goede tekening en een duidelijke beschrijving van de materiaalkeuze noodzakelijk. Op dit laatste kunt u, wanneer u de benodigde kennis heeft, flink besparen. Onze vakmannen staan u dan graag bij. Zij kunnen de renovatie van begin tot het einde begeleiden. Wij zorgen ervoor dat de klus op rolletjes verloopt en uw woning er weer als nieuw uitziet.

Renovatie woning

Profiteer van ons vakmanschap

Renovatie vergt de benodigde expertise. U wilt natuurlijk niet dat uw woning beschadigd raakt. Bij Stoffelen van Weert Bouwbedrijf vindt u deze kennis. Dankzij meer dan 17 jaar ervaring in de bouwsector weten wij precies wat er bij een renovatieproject komt kijken. Alle werkzaamheden gebeuren uiteraard in samenspraak met u. Voordat wij aan het werk gaan, nemen wij uw wensen, de planning en het kostenplaatje met u door. Lopen wij tegen problemen aan, dan zoeken wij samen met u een oplossing.

Nog 5 voordelen die wij u bieden

  • De renovatie wordt uitgevoerd door vakmannen met ruim 17 jaar ervaring
  • Wij houden rekening met uw wensen
  • U vindt bij ons een duidelijke aanpak. Zo weet u precies waar u aan toe bent
  • Uw woning gerenoveerd tegen aantrekkelijke tarieven
  • Wij voorzien u ook graag van advies waar u ook echt wat mee kunt

Renovatie woning

Renovatie van uw woning? Schakel ons in

Wilt u ons graag inschakelen voor een renovatie? Of wilt u graag meer weten over hoe wij te werk gaan wanneer wij uw woning renoveren? Neem dan in beide gevallen gerust contact op. Wij vertellen u graag meer over onszelf en over onze mogelijkheden. Telefonisch kunt u ons bereiken op 06-55874786. Ook kunt u ons mailen: info@stoffelenvanweert.nl of vult u het contactformulier op onze website in. Kiest u ook voor Stoffelen van Weert Bouwbedrijf voor de renovatie van uw woning?