Diensten.

Timmerwerk

Maatwerk voor een aantrekkelijke prijs

Bent u naar een expert in timmerwerk op zoek? Dan kunt u kiezen voor het vakmanschap dat Stoffelen van Weert Bouwbedrijf u te bieden heeft. Wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in en kennis van de bouwsector. Hierdoor kunnen wij u diverse vormen van timmerwerk uit handen nemen. U bent bij ons dan ook op de goede plek voor al uw huis, tuin en keuken timmerwerken. Wij zijn werkzaam in de omgeving van HelmondGeldropEindhovenBestNuenenSint-OedenrodeSon en BreugelValkenswaardVeghel en Veldhoven. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen ook helpen bij interieurbouw

Wij zijn niet alleen uw adres voor huis, tuin en keuken timmerwerk. Ook voor interieurbouw draaien wij onze hand niet om. Zo kunnen wij tafels, kasten en andere meubelstukken helemaal op maat voor u maken. Vooraf bespreken wij graag met u wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van timmerwerk. Op basis van uw wensen gaan wij aan het werk voor u. Zo maken wij een uniek meubel.

Offerte.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ons bouwbedrijf doet net dat beetje meer

Klanttevredenheid is iets wat wij erg belangrijk vinden bij Stoffelen van Weert Bouwbedrijf. Daarom bieden wij u een zo breed mogelijk dienstenpakket. Maar dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Ook hanteren wij een zeer klantgerichte en heldere werkwijze. Schakelt u ons in voor timmerwerk, dan bespreken wij vooraf onze planning, uw wensen en het kostenplaatje. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

5 voordelen van ons bouwbedrijf

  • Al meer dan 20 jaar kennis van en ervaring met timmerwerk
  • U vindt bij ons maatwerk tegen een scherpe prijs
  • Wij kunnen verschillende soorten timmerwerk voor u uitvoeren
  • Doordat wij een heldere werkwijze hanteren, weet u precies wat u kunt verwachten
  • Wij zijn ook uw adres voor advies op maat

Kiest u ook voor ons timmerwerk?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag een afspraak met ons maken? In beide gevallen kunt u contact opnemen met ons. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-55874786. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Mailt u liever? Dan kunt u uw bericht sturen naar info@stoffelenvanweert.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Uw specialisten in timmerwerk zijn wij van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf.

    Informatie aanvragen