Diensten.

Aannemer

Nog maar één bouwbedrijf inschakelen? Kies voor ons

Zoekt u een aannemer? Dan bent u bij Stoffelen van Weert Bouwbedrijf op de goede plek. Doordat wij over meer dan 17 jaar kennis en ervaring beschikken, kunnen wij u met een breed pakket aan diensten helpen. U hoeft nog maar één aannemersbedrijf inschakelen om al deze werkzaamheden voor u te verzorgen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. Dat is natuurlijk wel zo prettig. U kiest dan toch ook voor ons?

Van begin tot eind begeleid

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zo’n beetje voor ieder bouwproject. Daarom staat onze aannemer graag voor u klaar om u te begeleiden bij uw klus. Zo bespreken wij graag uw wensen met u en maken wij een heldere offerte en planning. Door een kleine verandering aan te brengen, kunt u al gauw veel kosten besparen. Wij adviseren u hierin graag. Op deze manier zorgen wij als aannemer ervoor dat uw bouwproject naar wens verloopt.

Offerte.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een aannemer voor elk bouwproject

Wij hebben als aannemer meer dan 17 jaar kennis en ervaring in huis. Hierdoor kunnen wij u met diverse werkzaamheden helpen. Zo staan wij voor u klaar wanneer u een dakkapel of lichtstraat geplaatst wilt hebben, maar ook voor grotere projecten draaien wij onze hand niet om. Onze aannemer kan uw nieuwbouwproject bijvoorbeeld ook vanaf het begin tot aan de oplevering begeleiden.

5 van de voordelen die wij u bieden

  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als aannemer
  • U vindt bij ons diverse werkzaamheden onder 1 dak
  • Dankzij onze expertise kunnen wij u ook uitstekend adviseren
  • Wij bieden u aantrekkelijke prijzen en een heldere aanpak
  • Plan vandaag nog een vrijblijvend intakegesprek met ons in

Graag wat meer informatie?

Bent u benieuwd geworden naar hoe onze aannemer u van dienst kan zijn? Of heeft u nog een vraag die u ons graag zou willen stellen? Neem dan contact op. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Bel vandaag nog naar ons: 06-55874786. Wij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook mailen naar info@stoffelenvanweert.nl. Of vul het contactformulier op onze website in. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht. Hoe kan onze aannemer u helpen?

    Informatie aanvragen