Diensten.

Aannemersbedrijf

Nog maar 1 adres voor al uw klussen

Heeft u hulp nodig van een aannemersbedrijf? Bijvoorbeeld omdat u wilt gaan verbouwen? Dan kunnen wij van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf u uitstekend helpen. Doordat wij over ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector beschikken, kunnen wij ieder project tot een goed einde brengen. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe woning of een simpele verbouwing, wij zijn uw adres. Wanneer u nog maar één aannemersbedrijf wilt voor al uw bouwprojecten, dan kiest u voor Stoffelen van Weert Bouwbedrijf.

Uw aannemersbedrijf voor ieder project

Wij hebben ruime ervaring in de bouwsector. Hierdoor kunnen wij hulp bieden bij een ruime keuze aan werkzaamheden. Zo staan wij als aannemersbedrijf graag voor u klaar wanneer u wilt verbouwen. Denk hierbij aan het plaatsen van een dakkapel of lichtstraat. Ook grotere projecten voeren wij als aannemersbedrijf graag voor u uit. Zo hebben wij de benodigde expertise om een nieuwbouwproject van begin tot eind te begeleiden.

Offerte.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Profiteer van de ervaring die wij hebben

In 2001 is ons aannemersbedrijf opgericht. Inmiddels hebben wij dus al ruim 20 jaar kennis en ervaring in huis. Dat is echter niet alles. Onze oprichters hebben zelf ervaring in de bouwsector. Samen zijn zij al 25 jaar werkzaam in hun vakgebied. Dankzij deze expertise die wij in huis hebben, kan ons aannemersbedrijf ieder klus naar wens uitvoeren.

Nog 5 van onze voordelen

Natuurlijk zou u een ander bouwbedrijf kunnen inschakelen. Waarom u dan toch voor ons aannemersbedrijf kiest? Simpel. Omdat Stoffelen van Weert Bouwbedrijf u het volgende te bieden heeft:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector
  • Van het plaatsen van een dakkapel tot een grote verbouwing, u kunt bij ons terecht
  • Ook voor vakkundig advies bent u bij ons op de juiste plek
  • U vindt bij ons scherpe tarieven en een heldere werkwijze
  • Een intakegesprek en een offerte zijn bij ons altijd vrijblijvend

Contact opnemen?

Bent u benieuwd geworden naar wat ons bouwbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en ons bedrijf. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-55874786. Een e-mail kunt u sturen naar info@stoffelenvanweert.nl. Ook vindt u op onze website een formulier dat u kunt invullen en naar ons sturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Maakt u binnenkort ook gebruik van de diensten van ons aannemersbedrijf?

    Informatie aanvragen