Bouwbedrijf

1 adres voor elk bouwproject

Wilt u graag de hulp van een bouwbedrijf inschakelen? Bijvoorbeeld omdat u een aanbouw wilt? Dan zijn wij van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf uw adres. Doordat wij al meer dan 17 jaar ervaring in de bouwsector hebben, kunnen wij elk bouwproject tot een goed einde brengen. Of het nu gaat om een verbouwing of nieuwbouw, u kunt voor beide klussen bij ons terecht. Nog maar één aannemersbedrijf voor al uw klussen? Maak dan de keuze voor ons!

Een geschikte vakman voor uw klus

Met meer dan 17 jaar ervaring kunnen wij u diverse werkzaamheden uit handen nemen. Zo staat ons bouwbedrijf graag voor u klaar wanneer u graag verbouwen wilt. Voor het plaatsen van een lichtstraat of dakkapel draaien wij bijvoorbeeld onze hand niet om. Ook voor grotere projecten kunt u ons bouwbedrijf inschakelen. Een nieuwbouwproject kan door onze ervaren medewerkers van A tot Z begeleid worden.

Profiteer van ruim 17 jaar kennis en ervaring

Ons bouwbedrijf is opgericht in 2001. Wij hebben dus inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de particuliere bouwsector. Maar dat is niet alles. Ook hebben onze oprichters ervaring in de bouw. Zelf zijn zij inmiddels al ruim 17 jaar werkzaam in dit vakgebied. U vindt bij ons bouwbedrijf dus het vakmanschap en de kennis waar u naar op zoek bent voor een soepel verloop van uw bouwproject.

Waarom u ons bouwbedrijf kiest

U kunt natuurlijk ook een ander inschakelen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom doen wij als bouwbedrijf graag dat beetje extra voor u. Hierdoor profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Al meer dan 17 jaar werkzaam in ons vakgebied
  • Van een verbouwing tot nieuwbouw, wij zijn uw adres
  • Ook voorzien wij u graag van vakkundig advies
  • Een intakegesprek en een offerte zijn altijd vrijblijvend
  • Wij bieden u scherpe tarieven en een heldere werkwijze

BouwBedrijf_color_01.Still011

Graag wat meer informatie?

Wilt u graag wat meer weten over ons aannemersbedrijf? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij bespreken graag hoe wij u kunnen helpen. Stuurt u daarom gerust een e-mail naar info@stoffelenvanweert.nl. Of vul direct op onze website het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel in dat geval naar 06-55874786. Wat kan ons bouwbedrijf voor u doen?