Houten veranda’s

Wij bieden maatwerk tegen scherpe prijzen

Stoffelen van Weert Bouwbedrijf is uw adres voor houten veranda’s. Waarom? Omdat wij dankzij onze kennis en ervaring precies weten wat hierbij komt kijken. Inmiddels zijn wij ruim 17 jaar werkzaam in de bouwsector. Voor het installeren van veranda’s draaien wij onze hand dan ook niet om. Daarnaast hanteren wij een transparante aanpak. Kiest u voor een houten veranda van ons, dan weet u altijd wat u kunt verwachten.

Houten veranda’s naar wens

Dat u tevreden bent met uw houten veranda, dat is ons streven. Daarom bieden wij u als klant net dat beetje extra. U vindt bij ons geen standaardmodellen veranda’s. Elk exemplaar wordt op maat gemaakt door ons. Heeft u een specifiek model in gedachten? Of wilt u een speciale houtsoort? Geef het aan ons door en wij houden er rekening mee. Graag denken wij met u mee over welke houten veranda’s passen bij uw woonsituatie en uw wensen.

Compleet ontzorgd

Het plaatsen van een houten veranda is een hele klus. Alles moet goed opgemeten worden en daarna moet alles vakkundig geplaatst worden. Wanneer u voor de vakmannen van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf kiest, dan heeft u hier zelf geen omkijken naar. Wij hebben inmiddels 17 jaar ervaring met het installeren van veranda’s. We weten dus precies wat hierbij komt kijken.

5 redenen om op ons een beroep te doen

Natuurlijk kunt u ook voor een ander kiezen. Maar dan profiteert u niet van de vele voordelen die wij u te bieden hebben. Zo:

  • Hebben wij inmiddels meer dan 17 jaar ervaring in de bouwsector
  • Hanteren wij scherpe tarieven voor het vervaardigen en plaatsen van veranda’s
  • Maken wij uw houten veranda geheel naar uw wensen
  • Bieden wij een heldere werkwijze, waardoor u weet waar u aan toe bent
  • Plannen wij geheel vrijblijvend een intakegesprek in met u

Houten veranda's

Houten veranda's

Graag contact opnemen?

Wilt u graag een houten veranda op maat door ons laten plaatsen? Of zou u juist eerst wat meer willen weten over onze veranda’s? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen. U vindt op onze website een contactformulier dat u kunt invullen. Ook kunt u mailen naar info@stoffelenvanweert.nl. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel dan naar 06-55874786. Plaatsen wij binnenkort ook een van onze houten veranda’s bij u?