Diensten.

Timmerwerken

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Bent u naar een specialist in timmerwerken op zoek? Kies in dat geval voor het vakmanschap van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf. Wij hebben als aannemersbedrijf meer dan 20 jaar ervaring in huis. Hierdoor kunnen wij verschillende soorten timmerwerken uit handen nemen. Voor al uw huis, tuin en keuken timmerwerk bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Waarvoor schakelt u Stoffelen van Weert Bouwbedrijf in voor timmerwerken?

Al veel bewoners uit Son en Breugel, Best, Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Geldrop, Helmond, Nuenen, Sint Oedenrode en Veghel hebben ons al ingeschakeld voor timmerwerken. Neem contact op voor meer informatie.

Ook uw adres voor interieurbouw

Niet alleen voor de huis, tuin en keuken timmerwerken kunt u bij ons terecht. Ook voor interieurbouw zijn wij uw adres. Voor het maken van kasten, tafels en ander timmerwerk draaien wij onze hand niet om. U bent bij ons dan ook op de juiste plek voor timmerwerken op maat. Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag en maken wij een uniek meubelstuk of ander timmerwerk.

Offerte.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij doen net dat beetje meer

Wij vinden klanttevredenheid zeer belangrijk bij Stoffelen van Weert Bouwbedrijf. Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u niet alleen een uitgebreid dienstenaanbod. Ook leveren wij een uitstekende service. Kiest u voor ons voor uw timmerwerken, dan gaan wij altijd zeer klantgericht te werk.

Vooraf bespreken wij met u wat wij voor u kunnen betekenen en wat het kostenplaatje zal zijn. Zo weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

5 redenen waarom u onze timmerwerken kiest

  • Het renoveren gebeurt door vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
  • Uw wensen staan bij ons centraal
  • U profiteert bij ons van een klantgerichte en heldere werkwijze
  • Wij hanteren scherpe tarieven
  • U kunt ook bij ons terecht voor passend advies

Graag meer weten? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over onze verschillende timmerwerken? Of zou u graag gebruikmaken van onze diensten? Wij helpen u in beide gevallen graag. Neemt u daarom contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-55874786. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Uiteraard kunt u ons ook mailen: info@stoffelenvanweert.nl. U kunt ook het contactformulier dat u op onze site invullen en naar ons sturen. Uw expert in timmerwerken is Stoffelen van Weert Bouwbedrijf.

    Informatie aanvragen