Diensten.

Houten veranda’s Son en Breugel

Altijd al gedroomd van een houten veranda in Son en Breugel? Maak uw droom werkelijkheid! Schakel bouwbedrijf Stoffelen & van Weert in om dit project voor u te realiseren. Met onze meer dan 17 jaar ervaring en kennis van de bouwsector kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden. Dit is altijd vrijblijvend. Dus wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van houten veranda’s in Son en Breugel?

Geniet van uw tuin met houten veranda’s in Son en Breugel

Onze passie ligt bij de bouw. Bij elk project streeft Bouwbedrijf Stoffelen & van Weert naar tevreden klanten. Dat is waar we het voor doen. Kiest u bij het bouwen van houten veranda’s in Son en Breugel voor ons, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring met timmerwerk
  • Klantgerichte, heldere werkwijze
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Advies op maat
Aanbouw woning

Offerte.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Neem contact op over houten veranda’s in Son en Breugel

Creëer een vakantiegevoel in uw achtertuin met houten veranda’s in Son en Breugel. Hiermee verlengt u het buitenseizoen. Dé plek om met vrienden en familie te genieten. Interesse? U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-55874786 of stuur een mail naar: info@stoffelenvanweert.nl. Bouwbedrijf Stoffelen & van Weert realiseert uw houten veranda’s in Son en Breugel.

Aannemersbedrijf Stoffelen/ van Weert

    Informatie aanvragen