Diensten.

Houten veranda’s Valkenswaard

Altijd al gedroomd van een houten veranda in Valkenswaard? Maak uw droom werkelijkheid! Schakel bouwbedrijf Stoffelen & van Weert in om dit project voor u te realiseren. Met onze meer dan 17 jaar ervaring en kennis van de bouwsector kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden. Dit is altijd vrijblijvend. Dus wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van houten veranda’s in Valkenswaard?

Geniet van uw tuin met houten veranda’s in Valkenswaard

Onze passie ligt bij de bouw. Bij elk project streeft Bouwbedrijf Stoffelen & van Weert naar tevreden klanten. Dat is waar we het voor doen. Kiest u bij het bouwen van houten veranda’s in Valkenswaard voor ons, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring met timmerwerk
  • Klantgerichte, heldere werkwijze
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Advies op maat

Offerte.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Neem contact op over houten veranda’s in Valkenswaard/h2>
Creëer een vakantiegevoel in uw achtertuin met houten veranda’s in Valkenswaard. Hiermee verlengt u het buitenseizoen. Dé plek om met vrienden en familie te genieten. Interesse? U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-55874786 of stuur een mail naar: info@stoffelenvanweert.nl. Bouwbedrijf Stoffelen & van Weert realiseert uw houten veranda’s in Valkenswaard.

    Informatie aanvragen