Bouwbedrijf Eindhoven

Een aannemersbedrijf voor renoveren tot nieuwbouw

Naar een bouwbedrijf in Eindhoven op zoek? Dan bent u bij Aannemersbedrijf Stoffelen van Weert Bouwbedrijf op de juiste plek. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u diverse werkzaamheden uit handen nemen. Van een kleine verbouwing tot grotere bouwprojecten, u kunt onze hulp inroepen in Eindhoven. U hoeft nog maar één aannemersbedrijf in te schakelen voor al deze klussen. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wat wel zo prettig werkt natuurlijk.

Renovatie huidige woning tot aan nieuwbouw

Wanneer u de hulp van een bouwbedrijf in Eindhoven nodig heeft, dan helpen een aannemer van ons u graag. Doordat wij over meer dan 17 jaar ervaring beschikken, kunnen wij diverse werkzaamheden voor u uitvoeren in Eindhoven. Denkt u hierbij aan onder meer:

  • Het bouwen van een dakkapel of aanbouw woning
  • Hulp bij een nieuwbouw project: van begin tot oplevering
  • Ook voor timmerwerk draaien wij onze hand niet om. Denk aan het plaatsen van houten veranda’s.
  • Betonwerken
  • Restauratie en renovatie woning

Bovenstaande is maar een greep uit ons dienstenaanbod. Meer weten over de mogelijkheden van ons bouwbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Bouwbedrijf Eindhoven

Jarenlange ervaring met verschillende bouwprojecten

Wij zijn als bouwbedrijf in 2001 begonnen. Inmiddels zijn wij dus al meer dan 15 jaar werkzaam als aannemersbedrijf in de particuliere sector. Onze oprichters hebben zelf al ruim 17 jaar ervaring in de bouw. Dankzij deze expertise kunnen wij diverse bouwprojecten voor u uitvoeren. Wij leveren uw project naar wens op. Hoe groot of klein uw klus ook is in Eindhoven, ons aannemersbedrijf staat voor u klaar.

5 redenen om voor onze aannemer te kiezen

  1. Als bouwbedrijf hebben wij meer dan 17 jaar kennis en ervaring in huis
  2. U profiteert bij ons van een heldere aanpak, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent
  3. Een intake bij ons is altijd geheel vrijblijvend
  4. Ook uw adres voor vakkundig advies wat bij uw situatie in Eindhoven past
  5. Wij hanteren scherpe tarieven, zodat u nooit te veel betaalt

Bouwbedrijf Eindhoven

Een bouwbedrijf in Eindhoven nodig?

Wilt u graag de hulp inroepen van ons bouwbedrijf voor een verbouwing? Of zou u juist graag meer informatie willen ontvangen? In beide gevallen kunt u onze aannemers in Eindhoven. Neem vandaag nog contact op door te bellen naar 06-55874786. Wilt u ons graag mailen? Dan kunt u gelijk het contactformulier op de website invullen of mail naar info@stoffelenvanweert.nl. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk. Waarvoor schakelt u de aannemers van ons bouwbedrijf in Eindhoven in?