Bouwbedrijf Nuenen

Kies experts voor uw bouwprojecten, betonwerken en timmerwerken

Een bouwbedrijf in Nuenen nodig? Dan bent u bij Stoffelen van Weert Bouwbedrijf helemaal op de juiste plek. Al meer dan 15 jaar zijn wij werkzaam als aannemersbedrijf en onze oprichters hebben zelfs al ruim 17 jaar ervaring in de bouwsector. Diverse bouwprojecten kunnen wij door onze expertise naar wens uitvoeren. Of u nu graag een simpele verbouwing als renovatie woning of houten veranda’s plaatsen, wij staan klaar voor u. Ook voor grotere timmerwerken en betonwerken kunt u op ons in Nuenen rekenen. Wij staan voor een heldere aanpak, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Voor elke bouwproject een geschikte aannemer!

Als bouwbedrijf in Nuenen kunnen wij u verschillende bouwprojecten uit handen nemen. Zo helpen wij u graag bij het plaatsen van een dakkapel, maar kunnen wij ook een verbouwing voor u uitvoeren. Zoekt u een bouwbedrijf voor een grotere klus? Ook dan staan wij graag voor u klaar in Nuenen. Op die manier kunnen wij uw nieuwbouw project van het begin tot aan de oplevering begeleiden. Dit begint al bij het maken van de tekening en eindigt wanneer u de sleutel in handen heeft.

Bouwbedrijf Nuenen

Als klant staat u centraal

U staat bij ons bouwbedrijf centraal. Wanneer u voor ons kiest voor bijvoorbeeld uw timmerwerk, dan profiteert u van een klantgerichte service. Wij doen graag dat stapje extra voor u in Nuenen. Zo bespreken wij altijd vooraf hoe wij kunnen helpen en wat uw wensen zijn. Ook denken wij graag met uw mee. Gaat er onverwachts iets mis? Dan zullen wij een vakkundige oplossing bieden. Uiteraard gebeurt dit alles volledig in overleg met u.

Waarom ons bouwbedrijf in Nuenen?

  • Van het bouwen van een aanbouwwoning, houten veranda’s tot aan complete nieuwbouw. Alles is mogelijk!
  • Al meer dan 17 jaar kennis en ervaring in huis als bouwbedrijf
  • U profiteert bij ons van een klantgerichte en transparante werkwijze
  • Onze aannemers voorzien u graag van vakkundig advies in Nuenen
  • Wij hanteren scherpe tarieven

Bouwbedrijf Nuenen

Meer info over ons aannemersbedrijf? Bel of mail ons

Wilt u graag van onze diensten gebruikmaken in Nuenen? Of heeft u nog een vraag voor ons bouwbedrijf? Neem in beide gevallen gerust contact op. Wij staan klaar om u verder te helpen. Stuurt u hiervoor een mailtje naar info@stoffelenvanweert.nl of vul het contactformulier op de website in. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel in dat geval naar 06-55874786. Zijn wij ook uw bouwbedrijf in Nuenen?