Bouwbedrijf Sint-Oedenrode

Geschikte aannemers voor elk bouwproject

Wanneer u de hulp nodig heeft van een bouwbedrijf in Sint-Oedenrode, dan staan de medewerkers van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf graag klaar voor u. Als aannemersbedrijf beschikken wij over meer dan 17 jaar aan ervaring en elke aannemer beschikt over de benodigde kennis. Welk bouwproject u ook heeft in Sint-Oedenrode, wij kunnen de klus geheel naar uw wensen en uw budget uitvoeren. Op deze manier hoeft u nog maar één bedrijf in te schakelen, waardoor u altijd weet wat u van ons kunt verwacht. Dat werkt voor u wel zo prettig.

Van een verbouwing tot complete nieuwbouw

Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij u met verschillende bouwprojecten, timmerwerken of betonwerken helpen in Sint-Oedenrode. Zo staan wij graag voor u klaar om timmerwerk uit te voeren en tevens interieurbouw nemen wij u graag uit handen. Denk hierbij aan het plaatsen van bijvoorbeeld houten veranda’s. Ook voor de grotere bouwprojecten kunt u bij ons bouwbedrijf in Sint-Oedenrode terecht. Het bouwen van nieuwbouw kunnen wij bijvoorbeeld van begin tot het eind begeleiden als bouwbedrijf.

Bouwbedrijf Sint-Oedenrode

Wij werken klantgericht

Schakelt u ons bouwbedrijf voor bijvoorbeeld uw verbouwing? Wilt u graag een aanbouw woning of staat renovatie van uw woning al lang op de planning? Dan profiteert u altijd van een klantgerichte werkwijze. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom denken wij graag mee over uw bouwproject in Sint-Oedenrode. Samen kijken wij naar een passende oplossing die aan uw wensen voldoet en binnen uw budget valt. Verandert er onverwachts iets? Dan overleggen wij dit altijd eerst met u voordat wij de wijziging doorvoeren.

5 redenen om voor onze aannemersbedrijf te kiezen

  1. Hulp bij al uw bouwprojecten, timmerwerken en betonwerken
  2. Bij ons bouwbedrijf profiteert u van een heldere aanpak en scherpe tarieven
  3. U vindt bij ons aannemers met meer dan 17 jaar kennis en ervaring in de bouwsector
  4. Wij zijn ook uw adres voor advies in Sint-Oedenrode
  5. Een intakegesprek met ons is altijd vrijblijvend

Bouwbedrijf Sint-Oedenrode

Een bouwbedrijf in Sint-Oedenrode nodig?

Wilt u graag contact opnemen met ons bouwbedrijf om onze mogelijkheden in Sint-Oedenrode te bespreken? Dan staan wij graag voor u klaar. Belt u hiervoor naar 06-55874786. Wij staan u dan graag te woord. Wilt u ons graag mailen? Dan kan dit naar info@stoffelenvanweert.nl. Ook vindt u op de website een contactformulier dat u kunt invullen en naar ons opsturen. Zijn wij ook uw bouwbedrijf in Sint-Oedenrode?