Bouwbedrijf Valkenswaard

Specialisten in diverse bouwprojecten

Naar een bouwbedrijf in Valkenswaard op zoek? Kies dan voor het vakmanschap van aannemersbedrijf Stoffelen van Weert. Onze aannemers hebben meer dan 17 jaar kennis en ervaring als aannemersbedrijf. Diverse bouwprojecten en timmerwerken kunnen wij helemaal volgens uw wensen uitvoeren in Valkenswaard. Of het nu gaat om een grote of kleine verbouwing, onze vakmannen helpen u graag. Hierbij hanteren wij een klantgerichte en transparante werkwijze.

Renovatie woning tot aan houten veranda’s

Als aannemersbedrijf kunnen wij u met verschillende werkzaamheden helpen. Dankzij de kennis die wij in huis hebben, kunnen wij u kwaliteit bieden. Ons bouwbedrijf is voornamelijk werkzaam in de particuliere sector in Valkenswaard. U kunt bij ons terecht voor onder meer de volgende zaken:

  • Hulp bij een nieuwbouw of renovatie van begin tot einde
  • Een aanbouw woning kunnen wij voor u plaatsen, maar ook renovatie van uw woning
  • Ook een timmerwerk nemen wij u graag uit handen. Onze specialiteit is het plaatsen van houten veranda’s.
  • De meest uiteenlopende betonwerken

Wanneer u meer wilt weten over hoe wij als bouwbedrijf in Valkenswaard u kunnen helpen, kunt u altijd contact opnemen.

Bouwbedrijf Valkenswaard

Uw wensen staan bij ons centraal

Wij vinden klanttevredenheid zeer belangrijk bij ons bouwbedrijf. Als u tevreden bent met het eindresultaat in Valkenswaard, dan pas zijn wij dat ook. Of het nu gaat om kleine projecten als een aanbouw of grotere verbouwingen. Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, doen wij graag die stap extra. Wij zullen daarom altijd vooraf uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Uiteraard houden wij rekening met uw budget. Volgens de gemaakte plannen gaan wij bij u aan de slag. Mocht er onverhoopt iets wijzigen, dan gebeurt dit altijd in samenspraak met u.

Nog 5 redenen om ons te kiezen

  1. Meer dan 17 jaar werkzaam in de bouwsector
  2. Een intake bij ons bouwbedrijf is geheel vrijblijvend
  3. Onze tarieven zijn zeer scherp
  4. Advies passend bij uw situatie in Valkenswaard
  5. Wij werken transparant, waardoor u weet wat u kun verwachten

Bouwbedrijf Valkenswaard

Zijn wij ook uw bouwbedrijf in Valkenswaard?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van ons bouwbedrijf? Zou u graag een aannemer van ons willen inschakelen in Valkenswaard? Of heeft u nog een vraag over uw bouwproject(en)? In al deze gevallen helpen wij u graag verder. Neem dus gerust contact op. U kunt een e-mail sturen: info@stoffelenvanweert.nl of vul het contactformulier op de site in. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-55874786. Help ons bouwbedrijf in Valkenswaard u binnenkort ook bij uw bouwproject?