Bouwbedrijf Veghel

1 aannemersbedrijf voor al uw bouwprojecten

Zou u graag de hulp inroepen van een bouwbedrijf in Veghel? De vakmannen van Stoffelen van Weert Bouwbedrijf staan dan graag voor u klaar. Doordat wij over meer dan 17 jaar kennis en ervaring in de bouwsector beschikken, kunnen wij u met verschillende soorten timmerwerken, betonwerken en bouwprojecten in Veghel helpen. Van het plaatsen van een dakkapel tot een grote verbouwing, wij staan voor u klaar. Wilt u ook nog maar één aannemersbedrijf voor al uw bouwprojecten? Kies dan voor ons!.

Bouwbedrijf Veghel

Van nieuwbouw tot aan renoveren. Altijd de juiste aannemer!

Of het nu gaat om timmerwerk of een verbouwing, wij zijn u graag van dienst in Veghel. Als bouwbedrijf kunnen wij u verschillende bouwprojecten uit handen nemen. Het plaatsen van houten veranda’s, renovatie woning, maar ook het realiseren van een aanbouw woning kunnen wij voor u verzorgen. Heeft u juist een grote klus voor een bouwbedrijf in Veghel? Ook dan zijn wij uw adres. Het bouwen van nieuwbouw kunnen wij van A tot Z voor u doen.

Meer dan 17 jaar ervaring in huis

In 2001 zijn wij gestart als bouwbedrijf. Inmiddels hebben wij dus al meer dan 15 jaar kennis en ervaring in de bouwsector. Maar dat is niet alles. De oprichters van ons aannemersbedrijf hebben zelf ook nog eens ruim 17 jaar ervaring in hun vakgebied. Dankzij deze expertise weten wij precies wat er bij elke klus in Veghel komt kijken. Hoe groot of klein uw project ook is, wij staan graag voor u klaar. Wat mogen wij voor u betekenen?

Bouwbedrijf Veghel

Waarom u ons bouwbedrijf in Veghel kiest

  • U profiteert bij ons van meer dan 17 jaar ervaring
  • Als bouwbedrijf kunnen wij u bijstaan bij diverse bouwprojecten, maar ook betonwerken en timmerwerken
  • U kunt een vrijblijvend intakegesprek met een van onze aannemers inplannen
  • Ook voor advies zijn wij in Veghel uw adres
  • Wij hanteren scherpe tarieven voor al onze werkzaamheden

Neemt u gerust contact op

Heeft u nog vragen voor ons bouwbedrijf? Of wilt u een afspraak maken met een aannemer in Veghel? Wij helpen u graag verder. Bel direct naar 06-55874786 en wij staan u graag te woord. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kan dit naar info@stoffelenvanweert.nl. Ook kunt u het online formulier invullen en naar ons opsturen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Hoe kan ons bouwbedrijf in Veghel u van dienst zijn?